video

Ojito x Cross Media Design

Je eigen lichtfestival

Wens je de klanten op je event te overdonderen met een video mapping op je gevel? ...

Tomorrow is NOW!

Wens je de people op je party te imponeren met geluid én beeld, kijk dan zeker ...

Video Design x Discover endless possibilities


Video Design of projectie is een creatief gebied van Videokunst. Ojito houdt zich bezig met de creatie en integratie van film en motion graphics op podia, live evenementen maar evengoed in jouw winkel of ook interactief op jouw website. Video Design is pas recent erkend als een afzonderlijke creatief veld maar Ojito heeft reeds 20 jaar ervaring.


Instore Video Mapping

Of een interactieve shop experience. Wil je eens op een andere manier de aandacht trekken ...

BLACK DNA

17.10.2016


Een perfect voorbeeld van Cross Media Design. 2D en 3D beelden zijn met elkaar verwerkt en worden op een voorwerp of 3 geprojecteerd. Een mooie interactieve manier om op een beurs jouw product extra in de kijker te zetten of op een bedrijfsevenement de aandacht van jouw klanten te trekken en hen een waauw gevoel te geven.

Are we here


Brugge 2016


Are We Here? is een project voor jonge videofanaten tussen 15 en 26 jaar.

De jongeren creëren samen tijdens een workshop een videomapping die twee avonden lang zal geprojecteerd worden op de Burg in het historisch centrum op 12 en 13 februari 2016.


Herfst in een notendopje

17.10.2015


Om in uw etalage of in uw bedrijf tijdens de donkere dagen wat sfeer te brengen is het mogelijk om op het even welke ondergrond te projecteren. Ook zijn verschillende kleuren mogelijk. Soms komt daardoor het licht niet meer door waardoor hele leuke patronen kunnen ontstaan. Hier dus op een herfstblad.

Easy Fair

For Mood Media


Op een beurs is het belangrijk dat jouw boodschap goed en duidelijk overkomt op jouw bezoekers. Je wilt een goede indruk achterlaten bij potentiële klanten en het is de eerste indruk die telt.

Ojito denkt graag met je mee over de optimale inrichting van jouw beursstand op gebied van licht, video en geluid. Een sterke en duidelijke audiovisuele presentatie kan jouw boodschap namelijk kracht bij zetten.


©2016 Ojito

info@ojito.be