graphic

Ojito x Cross Media Design

Graphic Design x Much more than printed paper


Ojito heeft al enige jaren ervaring in het ontwikkelen van logo’s, flyers en affiches. Uiteraard wordt er eerst geluisterd naar jouw verhaal. Met doelgerichte vragen kunnen we nauwgezet de markt overlopen en snel tot een consensus komen. Daarnaast bepalen we ook de kleur, de vorm en zelf de baseline die het logo nog meer kracht geeft. Met deze input gaat Ojito aan de slag om een krachtig logo te ontwerpen.


Meestal volstaat het echter niet om halt te houden bij een nieuw of aangepast logo. Ook jouw bijhorende huisstijl wordt onder handen genomen. Samen gaan we op zoek naar wat nodig is, wat werkt voor jouw doelgroep of regio en kijken we wat de meerwaarde is van de tools die worden aangereikt.


Om nog professioneler naar buiten te komen kan Ojito aansluitend ook al jouw video content voorzien. Van een productanimatie in de winkel of etalage tot en met 3D video mapping op jouw gevel tijdens de jaarlijkse opendeurdag of tijdens jouw bedrijfsevenement.

Met de komst van nieuwe media is het van groot belang om de grafische elementen overal uit te lijnen en dat jouw bedrijf heel herkenbaar wordt in de digitale jungle.


Wat Ojito nog belangrijk vindt is respect voor de natuur. In alle ontwerp en uitvoeringsfasen zal hier dan ook altijd rekening mee worden gehouden.


Een professioneel logo of huisstijl … dat maak je SAMEN


Logo en communicatie


Een logo ontwerpen is dus niet zomaar een kwestie van iets moois maken. Een logo heeft alles te maken met communicatie en een eerste indruk. Jouw bedrijfslogo staat prominent op jouw visitekaartjes, briefpapier en website. Het maakt ook deel uit van jouw huisstijl en relatiegeschenken. Het zou toch goed zijn als jouw logo een positieve herkenning zou oproepen bij jouw doelgroep. Helaas is dat niet altijd het geval. Eenvoudigweg omdat er soms niet goed is nagedacht over het logo design.

Of het nu gaat om een nieuw logo design of om een aanpassing van jouw huidig logo, Ojito is perfect in staat om dit project tot een succes te maken.


Huisstijl & 'Corporate Identity'


Het ontwerpen van een goede huisstijl is noodzakelijk om de herkenbaarheid van jouw bedrijf te behouden bij ieder product of dienst dat door jou in gebruik wordt genomen. Denk daarbij aan jouw wagenpark, pennen, briefpapier en website, .... Hierbij is een 'corporate guideline' van cruciaal belang voor de afspraken over het kleurgebruik en logo.

Ojito kan jou helpen bij het maken van een 'corporate guideline' om te voorkomen dat jouw logo verkeerd gebruikt wordt. Als je nog geen huisstijl hebt kan Ojito dit ook voor jou doen samen met een 'corporate guideline'.




Photography x To get personal and unique

©2016 Ojito

info@ojito.be